سلام به دوره دوخت دفتر با جلد چرمی خوش آمدید.
چرم دوزی در ایران، هنری با قدمت طولانی است و میشه گفت ایرانی ها جزء اولین کشور هایی بودن که به تولید محصولات چرمی روی آوردند. در حال حاضر هم محصولات چرمی در ایران طرفداران خاص خودش را دارد و تولید کننده های زیادی در زمینه چرم و تولید محصولات چرمی فعالیت میکنند و تنوع محصولات چرمی نسبت به قبل خیلی بیشتر شده.
با وجود اینکه سال هاست ماشین ها حرف اول را می زنند ولی هنوز راه و روش سنتی و به کارگیری هنر دست همیشه حس و حال بهتری را القا می کند.
دوخت دفتر یا صحافی کردن در ظاهر به نظر ساده می رسد ولی شما با اجرا انواع تکنیک ها و خلاقیت خودتان می توانید انواع مدل را بسازید و وارد صنعت تولید بشید.
در این دوره قراره من انواع جلد های چرمی را به شما آموزش دهم تا شما بتوانید انواع مدل ها را بدوزید و لذت ببرید.
من تمام جزییات کار را در این دوره به شما آموزش می دهم و بعد از یادگیری فقط کافیه سلیقه و پشت کار داشته باشید تا بتوانید بازار کار این هنر رو برای خودتان کنید.
اگر تا به حال با چرم کار نکردید، اصلا نگران نباشید این دوره به گونه ای طراحی شده تا شما بتوانید با ابزار های کمی که در اختیار دارید، انواع دفتر های چرمی را بدوزید و از آن استفاده کنید.
در ساخت دفتر های چرمی نیاز به ابزار های تخصصی دوخت چرم نداریم و با کم ترین ابزار می توانید این هنر را انجام دهید.و پس از یادگیری این دوره، به فروش عمده بپردازید.
نکته آخر: در هنر چرم دوزی از خلاقیت خودتان بهره بگیرید تا موفق شوید.
پس در این دوره همراه من باشید تا چند مدل جلد چرمی را یاد بگیرید .
امیدوارم این هنر زیبا را ببینید و لذت ببرید.



