دوره آموزش نقطه کوبی روی سفال

هنر نقطه کوبی یا نقاشی نقطه ای در گذشته به عنوان یکی از تکنیک های نقاشی توسط بسیاری از هنرمندان معروف مورد استفاده قرار میگرفت. در این نمونه آثار یک شکل کامل رو تنها با استفاده از نقطه گذاری به تصویر میکشیدند و بافت های مختلف و سایه روشن های تصویر رو نیز یا با بزرگ و کوچک کردن نقطه ها و یا با بالا بردن تراکم اون ها در یک بخش نشان میدادند. امروزه اما این هنر برای نقاشی روی ظروف خام سفالی و سرامیکی و برای نقطه کوبی روی کاشی، گلدان و... نیز استفاده میشود ، بنابراین برای نقاشی روی سفال و بشقاب سفالی میتوانید از این تکنیک استفاده کنید. به این صورت که با استفاده از رنگ های اکریلیک ابتدا زمینه کار رنگ امیزی میشود، بعد یک طرح خام نقطه کوبی دلخواه انتخاب شده - عموما طرح هایی که برای هنر نقطه کوبی روی سفال انتخاب میشوند طرح های هندسی، اسلیمی ها و ماندلا هستند - و بعد از پیاده شدن طرح نقطه کوبی روی سطح بشقاب سفالی یا کوزه یا هر ظرف سفالی دلخواه ، فرد با استفاده از رنگ اکریلیک و با رعایت هارمونی مناسب با رنگ زمینه و انتخاب رنگ های یک طیف رنگ آمیزی میشوند. بعد از این مرحله نوبت به دورگیری و نقطه کوبی میرسد. دورگیری طرح ها روی سفال یا سرامیک با استفاده از خمیر دورگیر و دقیقا مشابه روشی که برای نقاشی روی شیشه (ویترای) استفاده میشود، انجام میشود. و نقطه کوبی نیز به روش های مختلف با استفاده از قلم داتینگ، ابزار دست ساز و همچنین خمیر دورگیر و تنها با رعایت چند نکته به سادگی قابل انجام است.

یکی دیگر از آثار هنر نقطه کوبی قلوه سنگ های تزئینی هستند که امروزه بسیار مرسوم شده اند. روش ساخت این آثار تزئینی هم مشابه نقاشی روی ظروف سفالی است، و با رنگ آمیزی زمینه طرح عموما به رنگ های خنثی و تیره و در نهایت نقطه کوبی روی آن انجام میشود. تنوع آثار این هنر نیز مانند همه هنرها بسیار گسترده است، در بعضی طرح ها مشاهده میکنیم که کل کار یک اثر با ایجاد از نقاطی در ابعاد مختلف در سطح و کاملا نزدیک به هم انجام شده که با یکدیگر و به علت تفاوت در اندازه و رنگ این نقاط یک تصویر رو خلق کرده اند، در حالی که در بعضی از آثار اهمیت ایجاد سطوح رنگ شده و ایجاد خطوط بیشتر به چشم می آید.

در این کلاس ما شما رو با نکات آماده سازی ظروف سفالی و سرامیکی قبل از شروع رنگ آمیزی آشنا میکنیم، نحوه ساخت رنگ های مختلف و رنگ آمیزی زمینه رو نشان خواهیم داد، دو روش برای پیاده سازی طرح خام نقطه کوبی روی سفال به شما آموزش میدهیم و در نهایت نیز نحوه  دورگیری و نقطه کوبی روی سطوح رو با استفاده از قلم داتینگ و خمیر دورگیر و با کمک فیلم های آموزشی و توضیحات لازم تقدیم حضور شما خواهیم کرد.

در پایان دوره می‌توانید محصولات زیر را بسازید

ویژگی های این دوره

نوع دوره:
غیر حضوری( ویدیو)
پیش نیاز:
ندارد
مدت زمان:
01:11:21
تعداد ویدئو:
23 عدد
حجم فایل‌ها:
1.14GB

مباحث دوره ( 6 جلسه )

جلسه دوم : آماده سازی و رنگ آمیزی سطح ظرف سفالی و پیاده سازی طرح نقطه کوبی

جلسه سوم : رنگ آمیزی نقوش

جلسه چهارم : تکمیل رنگ آمیزی ظرف سفالی و آموزش دورگیری نقوش

جلسه پنجم : آموزش نقطه کوبی با استفاده از قلم داتینگ و خمیر دورگیر

جلسه ششم : ایجاد نقوش منحنی و دالبری با دورگیر و تثبیت کردن رنگ ها

آشنایی با مدرس دوره:

با سلام خدمت هنرمندان و علاقه مندان به هنر مهناز امتحانی هستم كارشناس ارشد مديريت دولتی ولی علاقه مند به كارهای هنری خصوصا نقاشی روی شيشه ، نقطه كوبی ، دكوپاژ هستم. اميدوارم بتونم با ساده ترين و كمترين ابزار هنرای كاربردي آموزش بدم تا بتونين به وسايل قديمی و ظروف منزلتون رنگ و روح ببخشيد و بتونين در كنارش منبع درآمد كوچكی در خانه برای خودتون ايجاد كنيد.
  • آموزش کامل و قدم به قدم
  • پشتیبانی و رفع اشکال نامحدود
  • مشاهده ی آموزش بدون محدودیت زمان و مکان
  • آموزش ها ی هر جلسه همراه با متن ، عکس های مرحله به مرحله و یا فیلم آموزشی می باشد.
 290,000 تومان 
هزینه دوره :  290,000 تومان